22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

A Mi Hazánk kiáll a hatvani Bosch dolgozói mellett, nem akarnak kötelező maszkviselést

Félpályás útlezárással tiltakoztak március 24-én a hatvani Bosch gyár dolgozói a vállalat telephelyein továbbra is érvényben lévő kötelező maszkviselés ellen – közölte az Életre Tervezett Munkavállalók Országos Szakszervezete. A munkavállalók elégedetlenségüknek adtak hangot, nem tartják indokoltnak a kötelező maszkviselést. Közölték azt is, azért folyamodtak a demonstrációhoz, mert a cég vezetése a tárgyalások alatt nem vette figyelembe követelésüket.

A Mi Hazánk kiáll a hatvani Bosch gyár dolgozói mellett, követelésükkel teljes mértékben egyetért. Mi eltörölnénk minden értelmetlen korlátozást, és mi leszünk a garancia a Parlamentben arra, hogy a jövőben soha ne térhessen vissza a Covid-diktatúra.

Dócs Dávid, a Mi Hazánk alenöke Gonda Ádámmal, a Mi Hazánk helyi képviselőjelöltjével

Hagyják békén a magyar embereket, hagyják őket dolgozni!

-Követeli Lantos János a Mi Hazánk Munkaügyi Kabinetjének elnöke.

További híreink

Deviancia, drogok, uzsora Tiszaföldváron – a Mi Hazánk a polgármesterhez fordult

Gabay Dorka

Fecskendőket loptak egy oltópontról

Gabay Dorka

103-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen