1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
Kiemelt

A Mi Hazánk részvétét fejezi ki a bécsi merénylet áldozatai hozzátartozóinak

Őszinte részvétünket fejezzük ki a tegnap esti bécsi terrortámadás áldozatai hozzátartozóinak, a sérülteknek pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk – írta szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Mi Hazánk elnöksége.  

A párt egyúttal felhívja Európa vezetőinek figyelmét arra, az újabb merénylet megerősíti, hogy már régen le kellett volna zárni Európa összes határát.

A már Európába bejutott iszlamista szélsőségeseket – akik újra és újra pusztulást hoznak kontinensünkre – a lehető legkeményebb eszközökkel kell kitakarítani Európából!

– írják. Hozzátéve:

Az újonnan érkezőket pedig elrettentő erővel kell visszatartani, ezért azonnali tűzparancs kiadását szorgalmazzuk a határzárat megsértő erőszakos migránsokkal szemben.

Magyarjelen.hu

 

További híreink

Már a Mol több kútjánál is hiánycikk az üzemanyag

Kemény János

Brutális bukás a Disney újabb “sokszínű” próbálkozása

Irányi Dániel

Nem engedték be a diszkóba a “mintacsaládi hátterű, barnabőrű fiatalokat” – kiakadt a Momentum kvótaképviselője

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben