5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldVideó

A Mi Hazánk segítségével sikerült elhalasztani egy kilakoltatást Mátészalkán (+VIDEÓ)

Dr. Apáti István, a Mi Hazánk alelnöke és országgyűlési képviselője határozott fellépése is hozzájárult ahhoz, hogy legalább egy hétig elhalasztottak egy kilakoltatást Mátészalkán.

Mint ismert, a kormány a választások után nem sokkal megszüntette a kilakoltatási moratóriumot, ezzel több ezer magyar embert és családot szolgáltatott ki a végrehajtó maffiának.

Az áldozatok egyike a mátészalkai Pataki László, aki devizahitel miatt került nehéz helyzetbe, s hiába fizette ki kamatokkal együtt a felvett összeg kétszeresét, elindult a nevén lévő ingatlant érintő végrehajtás.

Bonyolítja a helyzetet, hogy a sajátos telekviszonyok miatt a végrehajtó csak egy másik, végrehajtás alatt nem álló ingatlanon keresztül tudná megközelíteni Pataki László házát, amihez a hatályos törvények értelmében nincs joga.

Ettől függetlenül két végrehajtó, egy nő és egy férfi – a rendőrség és az áron alul elárverezett ingatlan vevőjének kíséretében – hétfőn délután két óra körül megjelent az áldozat háznál. A végrehajtásra azonban egyelőre nem került sor, Pataki László legalább egy hét haladékot kapott. Ehhez Dr. Apáti István Mi Hazánk-alelnök határozott fellépése is hozzájárult.

Az eset egyéb részleteit, valamint a lehetséges forgatókönyveket Dr. Apáti István és Pataki László vázolja fel a Magyar Jelen helyszíni videóriportjában:

 

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

 

További híreink

A szégyen napja – 18 éves a balliberális hazaárulás

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Végstádium – tizenötszörösére ugrott a fodrászüzlet rezsije egyetlen hónap alatt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben