8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Egyéb kategória

A pályán sem kerüli a konfliktust a (s)portoló

Csütörtökön Curtis csapata, az Újpesti Futsal Klub a budapesti Issimo ellen játszott. A rapper nemrég tért vissza a pályára, de most majdnem verekedésbe keveredett, és a bíró ki is állította. A hírt számos portál, többek között az index is közölte.

A rapper, Széki Attila állítólag az egyik 15–16 éves csapattársa védelmére kelt. Curtis azt nyilatkozta, hogy végtelenül feldühíti, amikor egy idősebb játékos egy nála sokkal fiatalabbat próbál meg bántani a pályán, ezért is érezte úgy, hogy mindenképpen közbe kell avatkoznia. A leírtak szerint nem ütött meg senkit, csak kicsit megrángatta az ellenfél játékosát, hogy „tudja, hol a helye”. Az Újpest és az Issimo játékosát egyaránt kiállították.

Curtis egyik csapattársa szerint, az előadóművész 7 mérkőzéses eltiltásra számíthat.

További híreink

Egymázsás tortát készítettek egy lagzira Nógrádban

Faragó Dániel

Mumbai az első indiai város, ahol női alak kerül a jelzőlámpákra

Dunai Tibor

Vétózza az EU-költségvetést Orbán?

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen