13.6 C
Budapest
2021. május 9., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld

A tisztességes adófizetők fizetik meg Miskolc “lyukósodásának” az árát

Pakusza Zoltán a Mi Hazánk alelnöke, Miskolc önkormányzati képviselője közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a máig megoldatlan lakcímkártya-biznisz kapcsán.

“A napokban megrongálta a Pereces-patak gyaloghídját – a hozzám eljutott információk alapján – két kiileszkedett életmódot folytató fiatal. Az elmúlt években folyamatosan hívom fel a figyelmét az aktuális városvezetésnek és a hatóságoknak, hogy a hétvégi házakba feltétel nélkül kiadott lakcímkártyák eredményeként újabb “Lyukóvölgyek” jönnek létre városszerte. Ez a jelenség a Szarkahegyen, a Magashegyen és Görögszőllő felett is egyaránt megfigyelhető. Ezen folyamatok eredményeként a közeli városrészek egyre rosszabb helyzetbe kerülnek. Az ilyen rongálásoknak a helyreállítását az adófizetők állják.

Ráadásul ezekben a városrészekben nemcsak a közbiztonság csökken, de az ott élők ingatlanjainak az értéke is. Sajnos azt látom, hogy ebben a kérdésben a terület országgyűlési képviselői is hallgatnak, a kormánypárti Hubay György és Csöbör Katalin pont úgy, mint a balliberális ellenzékhez tartozó Jakab Péter és Varga László. Az új Jobbikkal szövetséges városvezetés pedig a lovas mezőőrséget is megszüntette annak ellenére, hogy módosító indítványt nyújtottam be annak megtartására.

A Mi Hazánk Mozgalom elkészítette azt a törvényjavaslatot, amely megszüntetné a lehetőségét, hogy fáskamrákba lakcímkártyát lehessen kiadni. Amint a járványhelyzet megszűnik, benyújtjuk ezt a módosító javaslatot, amelyet remélem, mind a kormánypárti mind a balliberális ellenzéki pártok támogatni fognak.”
Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke, önkormányzati képviselő

További híreink

Tíz évnyi Fidesz-kormányzás után az Európai Bizottságtól várja a segítséget a Székely Nemzeti Tanács

Szabó Norbert

Halálos fenyegetéseket kapott a Mi Hazánk elnökhelyettese

Faragó Dániel

Az elmúlt 30 évet váltaná le Jakab, de abban jelenlegi szövetségesei is ott vannak

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben