15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt Videó

A Virradat Program megvalósítása már elkezdődött (videó)

“Még egyetlen politikai párt sem mutatott be úgy programot, hogy közben – a parlamentbe jutás előtt – már el is kezdte megvalósítani azt. Mi nem ígérgetünk, hanem bizonyítunk. Ez a Virradat Program”

-írja Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke. A radikális párt kormányfőjelöltje legújabb videójában a Mi Hazánk szakpolitikusainak segítségével részletesen bemutatja azt a programot, amelynek megvalósulása már a parlamenti jelenlét előtt elkezdődött.

A videóból az is kiderül, hogy melyek azok a területek, ahol a Mi Hazánk azonnali, látványos beavatkozást tart szükségesnek.

A Mi Hazánk erősödését egyre több kutatás is alátámasztja. A legújabb, specifikus mérés szerint nem csak vidéken, de a fővárosban is jelentős erősödést könyvelhetnek el a harmadik út szimpatizánsai.

Már Budapesten is 6%-on a Mi Hazánk

További híreink

Több ezer magyar ügyfelet lophattak meg a bankok

Irányi Dániel

Megszűnt a közbiztonság- Kőbánya után “eljászapátisodott” az Örs vezér tere is

szilardkrebsik

A Mi Hazánk egy harmadik politikai oldalt képvisel

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen