19.9 C
Budapest
2021. szeptember 17., péntek
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

A Zöld Hazánk is lerótta kegyeletét a negyedik emeletről kidobott kiskutya előtt

A Zöld Hazánk elnöksége, dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina és dr. Fülöp Erik részt vett a tegnap esti megemlékezéssel egybekötött gyertyagyújtáson, amelyet a ‘Sportolók az állatkínzók ellen’ csoport rendezett a kegyetlen módon a negyedik emeletről kidobott kiskutya emlékére – írják Facebook oldalukon.

A Zöld Hazánk elfogadhatatlannak tartja az enyhe büntetést, főleg, hogy statisztikák és a kriminológiai vizsgálatok azt mutatják, hogy az ilyen jellemű ember, aki képes a kutyájával így bánni, az bármikor brutális módon emberélet ellen is fordulhat!

Kabinetük az állatvédelmi szervezet vezetőivel, Tánczos Krisztiánnal és Fazekas Lászlóval mélységesen elítéli az ilyen kegyetlen állatgyilkosságot!

Letöltendő börtönbüntetést az agresszív kutyagyilkosoknak!

– zárják bejegyzésüket.

Elemi.hu

További híreink

Nemzetközi összehasonlításban is egyedülálló a budapesti állatkert állománya

Gabay Dorka

Ezúttal a nyolcadikos biológia tankönyv akasztotta ki a liberálisokat

Irányi Dániel

A kapitány szerint nem mi vagyunk a török-magyar meccs esélyesei

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen