2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt

Adolf Hitlert dicsérte Gyurcsány polgármestere, Nelson Mandelára is nemet mondott

Hitler munkásságát dicsérte a DK-s László Imre. A Troll birtokába került egy felvétel, amelyen a Gyurcsány Párt XI. kerületi polgármestere az önkormányzati ülésen azt mondta: Adolf Hitler megérdemelte hogy annak idején a Time magazin 1938-ban az év emberének választotta. László Imre szerint Hitler Németországért tett cselekedetei elvitathatatlanok – írja a Hír TV.

A Time magazin, Hitlert az év emberének választotta. Megérdemelte? Meg
– nyomatékosította a DK-s polgármester.
(ezalenyeg.hu)

Novák Előd, a Mi Hazánk újbudai önkormányzati képviselője tájékoztatta lapunkat, hogy László Imre tegnap nemmel szavazott arra a felvetésre is, hogy Nelson Mandeláról nevezzenek el közteret.

– A fehérellenes rasszista Nelson Mandela nevét nem viselheti az az újbudai park, melyet Karácsony Gergely javasolt így elnevezni, és a Mi Hazánk Mozgalom tiltakozott ellene. Az újbudai önkormányzat közel nyolc órás testületi ülésen hosszú vita után 11-10 arányú szavazáson elutasította a kezdeményezést, még László Imre polgármester is vállalhatatlannak érezve azt nemmel voksolt, így egy fideszes képviselő távolmaradása ellenére születhetett ilyen döntés – fogalmazott Novák.

Újabb Mi Hazánk-siker: elutasította az újbudai önkormányzat a Mandela park elnevezést!

László Imre DK-s polgármester is nemmel szavazott a Mi Hazánk által kifogásolt Mandela parkra!A fehérellenes rasszista Nelson Mandela nevét nem viselheti az az újbudai park, melyet Karácsony Gergely javasolt így elnevezni, és a Mi Hazánk Mozgalom tiltakozott ellene. Az újbudai önkormányzat közel nyolc órás testületi ülésen hosszú vita után 11-10 arányú szavazáson elutasította a kezdeményezést, még László Imre polgármester is vállalhatatlannak érezve azt nemmel voksolt, így egy fideszes képviselő távolmaradása ellenére születhetett ilyen döntés.A Mi Hazánk antikommunista sikere volt 2018-ban, hogy tiltakozásunk után a Fővárosi Közgyűlés visszavonta a fehérgyűlölő terrorista Nelson Mandela park egyhangúan (!) megszavazott elnevezését. Most Karácsony Gergely ismét kezdeményezte azt, és az újbudai önkormányzat szavazott róla. A Mi Hazánk tiltakozott a rasszista provokáció miatt, módosító javaslatban először a lakók megkérdezését szorgalmaztam, majd az Etele út melletti közterületnek az Etele park elnevezést javasoltam, de ezeket is elutasították, így a park névtelen marad.2018. augusztus 29-én a Fővárosi Közgyűlés egyhangúan (a Jobbikkal együtt) megszavazta a kommunista, fehérellenes terrorista Nelson Mandeláról való parkelnevezést, majd a Mi Hazánk Mozgalom egyedüli pártként tiltakozott, és jobboldali értelmiségiek is markáns kritikát fogalmaztak meg Mandelával kapcsolatban, így sikerült meghátrálásra bírnunk Tarlós Istvánt és az összes pártot: visszavonták a közterület-elnevezési határozatot.Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke tartott 2018-ban tiltakozó sajtótájékoztatót a XI. kerületben tervezett Mandela park helyszínén, és interneten is tiltakoztunk: túl azon, hogy Nelson Mandela egy olyan rendszert hozott létre, amely nyíltan diszkriminálja a fehéreket, és egy olyan, egyre kevésbé élhető országot, ahol egekbe szökött a bűnözés, ahol fehér farmerek ezreit gyilkolták le válogatott kegyetlenséggel, Nelson Mandela ráadásul kommunista is volt. Az általa vezetett Afrikai Nemzeti Kongresszus a Dél-Afrikai Kommunista Párttal lépett szövetségre, és a párt saját szóvivője és weboldala szerint Mandela nemcsak tagja, hanem egyik vezetője is volt a Dél-Afrikai Kommunista Pártnak.

Közzétette: Novák Előd – 2020. június 26., péntek

További híreink

A bűn pártját fogja a rendőrség Jászapátiban (videó)

Faragó Dániel

Hölgyek! Boldog Nőnapot kívánunk!

Dunai Tibor

Téliesebbre fordul az időjárás: hétvégén jönnek a mínuszok és a havazás

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen