0.8 C
Budapest
2022. december 7., szerda
Magyar Jelen
Környezetvédelem

Agyonrugdostak egy cápát, közben szelfiztek vele

A strandolók siettek a segítségére…

Különös kegyetlenséggel végeztek egy fehér cápával az aucklandi Orewa Beachen. A sérült állatot a vízimentők és a strandolók együttes erővel próbálták visszajuttatni a vízbe, de az életét már nem lehetett megmenteni. A tetteseket a rendőrség körözi.

A szerencsétlenül járt ragadozót egy csapat férfi fogta be hálóval. Partra vonszolták az állatot, majd rugdosni kezdték, közben hangosan nevettek és fotózgattak. A cápa állkapcsa súlyosan sérült, az állat elképesztő szenvedéseken mehetett keresztül. A helyi strandolók próbálták megfékezni a vérengzést, de az állatkínzók agresszív viselkedése miatt nem sokat tehettek.

Végül kiérkezett a rendőrség is, ám a férfiak elvegyültek a tömegben, jelenleg is keresik őket. A vízimentők a strandolók segítségével megpróbálták az állatot visszajuttatni a vízbe, ám nem sokkal később a sérült cápa elpusztult, és már csak az élettelen tetemet vetette partra a víz. (stuff/origo)

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben