0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Kiemelt

Akciós lesz a homártasi hétvégén

Ismét érkezik a Pink Sunday, a leghosszabb vasárnap, amikor Magyarország legnagyobb meleg webshopja rendkívül igényes termékekkel kedveskedik a rendkívül haladó, különleges és más közönségének. 

Az akció három napig tart, péntektől egészen vasárnapig. A kollekció parádés darabokat tartalmaz, itt van mindjárt ez a könnyed kis tatyó 3990 forintért a hülyének is megéri, hát még nekik. A család az család táskával együtt még kedvezmény is jár.

Íme a terrmék leírása:

A Liberty Collection vászontáska nem csak praktikus és strapabíró, hanem 100% természetesen lebomló juta anyagból és pamut fülekkel készült. A teljes mértékben környezetbarát és újrahasznosítható táskát nem csak a bevásárlásokhoz tudod magaddal vinni, hanem a hétköznapokban is segítségedre lehet, ugyanis az erős, szövött anyagnak köszönhetően akár a laptopodat is magaddal viheted benne.

A webshop azokról sem feledkezik meg, akik meleg érintéssel szeretnék kezdeni a napot, hiszen egy más kv-különlegesség is a kínálatba került. Ki nem találná az ember, de Liberty Coffee névre hallgat. 

Ezt írják : reggeli gyengéd érintés

Egy reggeli gyengéd érintés, amely a mélyen rejlő erejével beindít, és az ébredés első pillanatától mosolyt csal az arcodra – és az egész napodat végigkíséri. Ezt az érzést kínálja a lágynak és selymesnek tűnő, de mégis erős és karcos Brazilian Soft Touch kávénk, amelynek erejét egy pici kapszulába rejtettük.

Kreatív, jókedvű kalandozás Steiner Kristóffal? Igen, igen és igen, hiszen az ő nagyszerű szakácskönyve is akciósan hozza el a meleg fogásokat. Mint írják : főzzünk abból, amink van – ne abból, amink lehetne, ha volna. Határtalan házikonyhánkban

„minden helyettesíthető mindennel”.

Aki flambírozás helyett inkább coming outolna az sem lesz csalódott, ugyanis Juhász Gábor remekművéből inspirálódhat, nevetséges 4290 forintért cserébe.

Nemrég tudtad meg egy ismerősödről vagy szerettedről, hogy a saját neméhez vonzódik? Vagy már régóta tudod róla, de nem mered érzékeny kérdésekkel bombázni? Bizonytalan vagy abban, te melyik nemhez vonzódsz? Vagy tudod, hogy meleg vagy, de szükséged lenne egy kalauzra a betűszó rengetegében? –áll a kedvcsinálóban.

Aki pedig megfáradna a sok olvasásban, annak bizony azért akad egy kis gyöngyözőbor 2490-ért. Szigorúan szárazan.

“Illatában fehér virágok, zöldalma és citrushéj köszönnek vissza. Ugyanezek a fehér virág jegyek és citrusok jelennek meg az első kortyban is élénk savassággal, a lecsengést pedig lekerekített diszkrét édessége adja.”

Könnyű szerkezetű, folyékony, finom krém? 

Igen ilyet is kapni! 4890 forintos bevezető áron már elérhető a

We are men after shave balzsam avokádóolajjal és varázsmogyoró vízzel töltve.

 

 

 

További híreink

Orbán Viktor: idén az oltás lesz a legnagyobb ajándék

Faragó Dániel

Barbár mészárlás történhetett Mohácson

Gabay Dorka

“A lazítások súlyosan veszélyeztetnének 3,5 millió beoltatlan felnőttet és másfél millió oltatlan gyereket”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen