20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BelföldBűnügyKiemelt

Álmában támadt rá egy 91 éves nőre a tiszaburai “fiatal”

A rendőrség közleményben tudatta, hogy Tiszaburán augusztus 6-án éjjel tört be a rabló egy 91 éves idős asszony házába.

A hálószobában alvó asszonyt megtámadta, a földre rántotta, majd fojtogatni kezdte.

A támadó pénzt követelt a nőtől, ezután a ház minden részét átkutatta. A bűnöző végül elmenekült, a rendőrséget a sértett hozzátartozója értesítette. A nőt sokkos állapotban szállították kórházba.

A szemle során nyomkövető kutyát indítottak a helyszínről, ami a nyomozókat elvezette egy házhoz. Ennek eredményeként az ott lakó 29 éves férfit elfogták, majd előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. A gyanúsított kihallgatása során vallomást tett, a bűncselekmény elkövetését elismerte, majd őrizetbe vették. A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a jogsértő ellen.

(fotó: illusztráció – tiszaburai életkép)

További híreink

Vona : Magyarország egy kinövés, az olimpiai aranyainkat bosszúvágyból nyertük

Faragó Dániel

Jakab Péter megfenyegette szövetségeseit

Faragó Dániel

Tudtuk nélkül adták el prostituáltnak a szabolcsi lányokat

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben