19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

“Álprobléma”: csaknem háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén

286 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfő reggel az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 59, szombaton 104, vasárnap 95 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határszakaszon 28 embert fogtak el.

Az elmúlt héten az ország területén 689 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza. A megelőző héten – május 25-étől 31-éig – ez a szám 598 volt. A román határszakaszon 51 embert fogtak el az elmúlt héten. Embercsempészés miatt nyolc gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

(MTI)

További híreink

Biden külügyminisztere “LGBT-zászlókat” helyeztet ki az amerikai követségekre

Irányi Dániel

Csúfos bukás és atomizáció: a balliberális ellenzék bukása

Irányi Dániel

Mélyrepülésben a demokraták támogatottsága

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben