10.6 C
Budapest
2022. szeptember 28., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Az alvázban próbáltak migránsokat behozni Röszkénél (videó)

A DK árnyékkormányában a honvédelmi miniszter szerint a bevándorlás nem igazi probléma, Vadai Ágnes inkább a Budaházy-féléktől védené meg a hont, ahogy azt már számtalanszor kifejtette.

Egészen biztos, hogy nem az árnyékkormány híre miatt indult meg az a két migráns, akik egy autó alvázában akartak Magyarország területére jutni. A kocsit a csempészek megdöbbentő kreativitással alakították át, a két betolakodó megtalálásához szinte az egész utasteret el kellett bontani. A jármű sofőrje nem jelentett be semmilyen adóköteles árut, ez okozta a vesztét.

Röszkén jelentkezett belépésre az a bosnyák autó, aminek sofőrje nem jelentett be vám- és adóköteles árut. Munkatársaink a járművet azonban tüzetesen is átvizsgálták, mert átalakítás nyomaira lettek figyelmesek. Az alvázat házilag átalakították, a lemezzel lerekesztett rejtekhelyről két személy került elő, akik személyazonosságukat nem tudták igazolni. A pénzügyőrök átadták őket a rendőrségnek – írja a NAV.

További híreink

Jelentős hátránnyal indulnak az oltatlan versenyzők az Australian Openen

Faragó Dániel

Brutálisan összevertek egy 22 éves fiatalt Debrecenben

Irányi Dániel

ORFK: Lakhelyen történő járványügyi megfigyelés idejére vonatkozó szabályok

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben