21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Az elmúlt 30 évben egyik kormány sem foglalkozott érdemben az állatvédelemmel

Az elmúlt 30 év kormányai nem törődtek kellő súllyal az állatvédelemmel. Egyre több a brutális állatkínzási eset. Az állatvédő egyesületek és szervezetek munkájanak támogatása érdekében szólaltam fel a parlamentben. Letöltendőt az állatkínzóknak, számoljuk fel a céltalan szaporítótelepeket – mondta ma Dr. Fülöp Erik, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője.

Mi Hazánk Mozgalom felszámolná a szaporító telepeket és börtönbe zárná az állatkínzókat

Az elmúlt 30 év kormányai nem törődtek kellő súllyal az állatvédelemmel. Egyre több a brutális állatkínzási eset. Az állatvédő egyesületek és szervezetek munkájanak támogatása érdekében szólaltam fel a parlamentben. Letöltendőt az állatkínzóknak, számoljuk fel a céltalan szaporítótelepeket!

Közzétette: Dr. Fülöp Erik – 2019. december 11., szerda

További híreink

II. világháborús lőszerraktár miatt kiköltöztethetnek egy egész falut svájcban

Dunai Tibor

Orbán: A vakcina már a horizonton van, a végén győzni fogunk

Gabay Dorka

A Bayern csökkenti az oltatlan játékosainak fizetését

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen