2.1 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

Az elmúlt 30 évben egyik kormány sem foglalkozott érdemben az állatvédelemmel

Az elmúlt 30 év kormányai nem törődtek kellő súllyal az állatvédelemmel. Egyre több a brutális állatkínzási eset. Az állatvédő egyesületek és szervezetek munkájanak támogatása érdekében szólaltam fel a parlamentben. Letöltendőt az állatkínzóknak, számoljuk fel a céltalan szaporítótelepeket – mondta ma Dr. Fülöp Erik, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője.

Mi Hazánk Mozgalom felszámolná a szaporító telepeket és börtönbe zárná az állatkínzókat

Az elmúlt 30 év kormányai nem törődtek kellő súllyal az állatvédelemmel. Egyre több a brutális állatkínzási eset. Az állatvédő egyesületek és szervezetek munkájanak támogatása érdekében szólaltam fel a parlamentben. Letöltendőt az állatkínzóknak, számoljuk fel a céltalan szaporítótelepeket!

Közzétette: Dr. Fülöp Erik – 2019. december 11., szerda

További híreink

Mi Hazánk: ne szenvedjenek a vágóhídi állatok!

Faragó Dániel

Állatmenhelyen jótékonykodott a Mi Hazánk Veszprém megyei képviselőjelöltje

Faragó Dániel

A Mi Hazánk kellett hozzá, hogy Érden betartásra kerüljön az állatvédelmi törvény

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben