18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

Az Index figyelmébe: karácsony közeledtével is tombol a C-típusú bűnözés

Mint ismeretes, az Indexnél kiverte a biztosítékot a Mi Hazánk szórólapja, melynek egy egész cikket szenteltek. Különösen zavarta őket a cigánykérdés megemlítése. „Nem lehetünk cigányország” – ezzel a felhívással kezdődik a Mi Hazánk által terjesztett szórólap, amely a napokban landolt a postaládákban, így többek között kollégánknál is – írják.

Ezt az állítást arra alapozza a párt, hogy a cigányság lélekszáma szerintük generációnként megduplázódik, a magyarságé pedig „szinte feleződik”. A párt – amelyiknek jeligéje „Magyarország a magyaroké” – ezért a megélhetési gyermekvállalás visszaszorítása mellett le akarja állítani a „cigányügyi programokat”, az oktatásban szegregációt vezetne be, valamint szibériai bérrabtartást is emleget – szörnyülködnek.

Akkor most szeretnénk figyelmükbe ajánlani egy hírt. Igazság szerint napi szinten szemlézhetnénk a rejtett erőforrásokról szóló híreket, mert sajnos lenne miből, ezúttal olvassuk László Attilát, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetőjét, hogyan ad hírt arról, hogy a kisebbség által kedvelt bűnözési forma még karácsony közeledtével sem csillapszik.

Újabb brutális támadás után kértek segítséget a MÖM információs vonalán. Ezúttal egy 72 éves bácsira támadt rá egy c..bűnöző Tiszaeszláron, egy bolti bevásárlást követően. A MÖM nyírségi csoportját értesítettem az esetről. Az idős urat nem hagyjuk magára a bajban! Össze kell fognunk, mert rajtunk kívül senki nem védi meg idős hozzátartozóinkat az agresszív, élősködő hordáktól – adja hírül Facebook-oldalán.

És akár meglepődünk, akár nem, milyen érdekes, ez és a többi ilyen jellegű hír sem virít ott az Index címlapján. De még csak mínuszos hírként sem, valahol eldugva a honlapon… No, vajon miért?

Lantos János

(Az eredeti verzió azon a jobboldali portálon jelent meg, amelynek említése azonnali Facebook-tiltást von maga után).

További híreink

Az olasz hatóságok lefoglalták a “menekültekkel” érkezett Sea-Watch 3 hajót

Irányi Dániel

Nincs kockázat a nyári táborok lefoglalásában

Gabay Dorka

Végre kiadta a Katasztrófavédelem a Mátrai Erőmű szennyezési adatait

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen