0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt Szórakozás

“Az oltatlanok ne nézzék meg a filmjeimet”

Sean Penn felszólította oltatlan rajongóit, ne nézzék meg a filmjeit a mozikban, amíg nincsennek beoltva. “Maradjanak otthon biztonságban, míg meg nem győződnek arról, hogy az oltás biztonságos. Vegyék fel a vakcinát, utána megnézhetik a filmjeimet” – tolmácsolta a színész szavait a justjared.com.

A zsidó származású színész 2009-ben még azokat bírálta, akik a homoszexuális házasságról szóló népszavazáson a javaslat ellen voksoltak. Akkor arról beszélt: “ez egy remek alkalom, hogy ezek az emberek leüljenek és elgondolkodjanak szégyenteljes viselkedésükről, és a szégyenről, amit az unokáiknak okoztak”. (A linkelt leírásban alulról a második beszéd az övé – a szerk.)

Penn most az oltási kampány kapcsán is leszögezte, nem hajlandó olyan stábbal forgatni, ahol akár egyetlen ember is dolgozhat, aki nincs beoltva. Ez persze kissé furcsa lehet, hiszen ha ő megkapta a “teljesen biztonságos” és “szuperhatékony” vakcináját, akkor vajon miért aggasztja, ha valaki úgy döntött, nem kéri?

De nem csak az oltatlan munkatársakra, az oltatlan nézőkre sincs szüksége. Sőt, ami azt illeti, őket még csak számba se veszi. Mint fogalmazott az interjúban:

“Nagyon örülök annak, hogy a közönség – és igen, én ez alatt a beoltott nézőket értem – végre meg tudja tekinteni az alkotást a mozikban.”

Később teljes mellszélességgel a kényszerítés mellé állt. Szerinte kötelezővé kéne tenni a “teljesen biztonságos vakcinákat”, és mindenkit beoltani, akár akarja, akár nem.

“Ez ugyan olyan, mint hogy éjszaka fel kell kapcsolnunk az autó világítását”

– érvelt.

Fotó: Wikipédia

További híreink

Nem volt jegyük: spanyol pár támadt rá egy magyar ellenőrre

Kiss Albert

Kemény vita a koronavírusról: Boldogkői Zsolt professzor vs. Toroczkai László (videó)

Faragó Dániel

Álszent és álságos a DK devizahitel propagandája

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen