5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

B. Roland “szóváltást” követően villáskulccsal rendezte a nézeteltérést

A rendőrök előállították azt a férfit Miskolcon, aki szóváltást követően egy villáskulccsal életveszélyes sérülést okozott ismerősének.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság B. Roland 25 éves miskolci lakossal szemben.

A gyanúsított egy férfi ismerősével szólalkozott össze 2020. április 5-én egy miskolci társasház udvarán, amelynek során B. Roland egy villáskulccsal ütötte meg vitapartnerét, aki életveszélyes sérülést szenvedett. A sértett ezek után távozott a helyszínről, majd miután a lakásán rosszul lett, a hozzátartozói értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba szállították.

A nyomozók a bejelentést követően előállították B. Rolandot, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

(Police.hu – Képünk illusztráció)

További híreink

Ezt is megéltük: Jobbikból a DK-ba – nem is akárhogy

Magyar Jelen

Több méter magas Mária-szobrot állítottak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Irányi Dániel

Idegesítette a harangszó – ezért gyújthatta fel a templomot Tiszakécskén egy fiatal

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben