2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Kárpát-haza Kiemelt

Bántalmaztak és kiraboltak egy idős hölgyet a kárpátaljai Feketeardóban

Betörtek egy 84 éves, egyedül élő nyugdíjas otthonába február 16-án éjszaka, bántalmazták és kirabolták. Azonban nem messzire jutott a két “bátor legény”, ugyanis a rend őrei hamar kézre kerítették őket.

A két ittas “férfi” megkötözte és megütötte az áldozatot, majd azzal fenyegették, hogy további fizikai erőszakot alkalmaznak, ha nem adja át nekik minden értékét.

A támadók az idős hölgy minden pénzét és néhány személyes tárgyát is elvették, majd eltűntek a házból.

A nyomozás során kiderült, hogy a betörést a sértett két falubelije, egy 37 és egy 49 éves “férfi” követte el. Utóbbi korábban már börtönben is ült vagyon elleni bűncselekmények miatt.

A két férfi bevallotta a bűncselekményt. A lopott tárgyakat is megtalálták náluk – számolt be a gyalázatos bűncselekményről a Kárpátinfó.net.

A két tolvajt előzetes letartóztatásba helyezték.

(Fotó: zakarpattya.net.ua)

További híreink

A pátyi boncmester kertjében halott csecsemőket is találtak

Kiss Albert

Március 23-tól leáll a Suzuki gyár is

Dunai Tibor

Kölyökkutyát bántalmazott – letöltendő fogházra ítélték

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben