1.3 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy

Bevásárlóközpontnál lövöldözött egy férfi

Gázfegyverrel lövöldözött egy férfi Budapesten, a Mammutnál. A BRFK az esettel kapcsolatban annyit közölt, hogy vasárnap este 20 óra 43 perckor kaptak bejelentést arról, hogy egy férfi többször is a levegőbe lőtt a II. kerületben, a Fény utcában.

A rendőrök perceken belül a helyszínre értek, és elfogták a 24 éves L. Pétert, aki elismerte, hogy egy gáz- és riasztó fegyverrel kétszer is a levegőbe lőtt. Az eset során senki sem sérült meg. A kerületi rendőrök előállították előállították a férfit, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást vele szemben, a nála lévő gáz- és riasztófegyvert pedig lefoglalták.

 

(MTI)

További híreink

Szurikáták érkeztek a debreceni állatkertbe

Szabó Norbert

Ózdi tömegverekedés: karókkal, vascsövekkel estek egymásnak

Irányi Dániel

Merkely szerint az is lehet koronavírusos, aki tünetmentes

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben