25.1 C
Budapest
2021. június 22., kedd
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

BLM-aktivista üzent a meglőtt rendőr családjának: remélem, megdöglik a disznó (videó)

Múlthét hétvégén a liberálisokból, antifákból és BLM-mozgalmárokból szerveződött csoport egy tagja lelőtt két rendőrt, majd megpróbálták elállni a kórház bejáratát, hogy a járőrök biztosan belehaljanak sérülésükbe.

Az “Egységfront” egy – máig ismeretlen – tagja minden előzmény nélkül odasétált egy rendőrautóhoz, majd közvetlen közelről rálőtt a két járőrre.

Az LA County Sheriffs beszámolója szerint ez sem volt elég a szélsőliberális, radikális baloldali csőcseléknek, a “mozgalmárok” egy része a kórház elé vonult és megpróbálta elállni a bejáratot, hogy a válságos állapotban lévő két rendőr ne kaphassa meg időben az életmentő orvosi beavatkozást. A helyszínen megjelent egy néger még üzent is meglőtt rendőrök hozzátartozóinak:

Egy üzenetet szeretnék eljuttatni a disznók családjának: Remélem, kibaszottul megdöglenek!

A kicsi Kevin, vagy ahogyan a függetlenobjektív médiában hívják őt és a hozzá hasonlókat, “a békés, egyenlőség- és szabadságpárti antirasszista igazságharcos” az eseményről a Facebookoldalán is beszámolt. Szavaiból csak úgy árad a szolidaritás:

“Éppen most, mi a Szent Francis Kórház előtt vagyunk, ahová behoztak két disznót, hogy megjavítsák őket, miután kaptak egy jó kis fejlövést.”

 

További híreink

Megnézhető betlehemi misztériumjátékkal kíván áldott karácsonyt a HVIM

Kiss Albert

Kétfarkúak két fenékkel?

Faragó Dániel

Tüntetésre hív a lezárások ellen Toroczkai László (videó)

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben