2.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

BLM-aktivista üzent a meglőtt rendőr családjának: remélem, megdöglik a disznó (videó)

Múlthét hétvégén a liberálisokból, antifákból és BLM-mozgalmárokból szerveződött csoport egy tagja lelőtt két rendőrt, majd megpróbálták elállni a kórház bejáratát, hogy a járőrök biztosan belehaljanak sérülésükbe.

Az “Egységfront” egy – máig ismeretlen – tagja minden előzmény nélkül odasétált egy rendőrautóhoz, majd közvetlen közelről rálőtt a két járőrre.

Az LA County Sheriffs beszámolója szerint ez sem volt elég a szélsőliberális, radikális baloldali csőcseléknek, a “mozgalmárok” egy része a kórház elé vonult és megpróbálta elállni a bejáratot, hogy a válságos állapotban lévő két rendőr ne kaphassa meg időben az életmentő orvosi beavatkozást. A helyszínen megjelent egy néger még üzent is meglőtt rendőrök hozzátartozóinak:

Egy üzenetet szeretnék eljuttatni a disznók családjának: Remélem, kibaszottul megdöglenek!

A kicsi Kevin, vagy ahogyan a függetlenobjektív médiában hívják őt és a hozzá hasonlókat, “a békés, egyenlőség- és szabadságpárti antirasszista igazságharcos” az eseményről a Facebookoldalán is beszámolt. Szavaiból csak úgy árad a szolidaritás:

“Éppen most, mi a Szent Francis Kórház előtt vagyunk, ahová behoztak két disznót, hogy megjavítsák őket, miután kaptak egy jó kis fejlövést.”

 

További híreink

Az ukránoknak szánt pénz nyomában

Kemény János

“A magyar föld nem eladó!” – Vagy mégis?

Kemény János

Végrehajtómaffia – Miért nincs napirenden a kar új elnökének megválasztása?

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben