3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Buszmegállóban várakozók közé csapódott egy kisbusz

Egy egy hétéves kisfiú, és egy háromgyerekes anyuka vesztette életét, miután a Pest megyei Nyásapátinál egy kisbusz a buszmegállóban várakozók közé csapódott. Két ember súlyos, további kettő pedig könnyebb sérüléseket szerzett. 

Egy kisbusz először egy fának csapódott, majd a egy buszmegállóban, ahol többen is várakoztak a 441-es főút hetes kilométerének közelében – számolt be a tragikus balesetről Csámpai Attila, a Pest megyei Katasztrófavédelem szóvivője az ATV-nek.

Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője híradónknak azt mondta, a mentők a közelből minden egységet riasztottak, miután kiderült, hogy rengeteg a sérült. – Sajnos egy hétéves kisfiú, és egy 28 éves nő életét már nem lehetett megmenteni. Rajtuk kívül egy kilencéves kislány, és egy 8 éves kisfiú szenvedett súlyos, egy 16 éves fiú és egy 46 éves férfi pedig könnyebb sérüléseket. Őket a helyszíni ellátás után traumatológiai osztályra szállították – fogalmazott Győrfi Pál.  A baleset körülményeit még vizsgálják, így egyelőre nem lehet tudni, hogy a furgon miért ment a fának, amely utána a buszmegállóba csapódva állt meg.

A Borsonline.hu azt írta a balesetről, a kisbusz vezetője Cegléd felől érkezett, kamaszlányát vitte a helyi gimnáziumba. A kocsija azonban irányíthatatlanná vált, és rövid cikázás után egyenesen a várakozó gyerekek és a kisfiait kísérő édesanya közé csapódott.

Fotó: Borsonline.hu

További híreink

Mi Hazánk: Árcsökkentés helyett a saját zsebeit tömné a kormány?

Irányi Dániel

4500 orvos tervezi felmondását az új egészségügyi törvény miatt

Irányi Dániel

Tizenhárom éves “fiatal” rabolt Budapesten

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben