7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek Kiemelt

Cigarettát kért, és kapott, mégis leütötte és kirabolta áldozatát

A szolnoki rendőrök őrizetbe vettek egy 47 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, miután leütött egy férfit, annak hátizsákjából elvette értékeit.

A meg nem nevezett származású elkövető 2021. augusztus 19-én a délelőtti órákban Szolnokon, a vasútállomás közelében hátulról a fején megütött egy férfit, aki ettől a földre esett. (Aki járt már a szolnoki pályaudvar környékén ebből már sokat sejthet – a szerk.) A támadó ezt kihasználva a férfi hátizsákjából kivette annak mobiltelefonját, töltőkészülékét és készpénzét, majd távozott a helyszínről.

A sértett elmondta, hogy

az eset előtt odament hozzá egy idegen férfi, aki cigarettát kért, majd leült mellé a padra, és “beszélgetni kezdtek”. Miután együtt eltávoztak a padtól, akkor érte hátulról a támadás.

A rendőrök az adatgyűjtés során rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgattak egy 47 éves férfit, és őrizetbe vételéről határoztak. A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – közölték a Police.hu-n.

További híreink

Bemutatjuk a 68 éves nagymamát, aki pedofilokat kasztrál

Kemény János

“A beoltott emberek is terjeszthetik a koronavírust” – állítja a brit tisztifőorvos-helyettes

Irányi Dániel

A mosonmagyaróvári rendőrök bolti tolvajokat keresnek

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben