4.7 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Környezetvédelem

Csapdába ejthetik Tárnokot a készülő ipari beruházások

Az erőteljes urbanizáció miatt egyre nagyobb nyomás nehezedik a környezetre. Ellenőrzések és korlátok nélkül a lég-, víz- és talajszennyezés katasztrofális mértékűvé válhat hazánkban is. A Tárnok körül megvalósuló ipari beruházások környezetet és lakosságot egyaránt hátrányosan érintő hatásairól beszélget dr. Csereklye Krisztina, a Mi Hazánk környezetpolitikusa és Szomódi Péter, a Mi Hazánk tárnoki elnöke.

A videóból kiderül, hogy Tárnok tökéletesen alkalmas lenne családok, pihenni vágyók számára, de a túlzott iparosítás ennek keresztbe tehet.

dr. Csereklye Krisztina elmondja, hogy a Mi Hazánk figyelni fogja a folyamatokat és szükség esetén vissza fognak térni.

 

 

Szomódi Péter emlékeztet arra, hogy már forgalom-lassító demonstrációt is szerveztek, a legnagyobb probléma az, hogy a települést teljesen ellehetetlenítené a raktárépületek közelsége. Elkerülő utak egyenlőre nincsenek.

A polgármester választási ígéretében az szerepelt, hogy nem épülnek meg ezek a parkok, azonban mára ezzel ellentétes folyamatok tapasztalhatóak.

 

További híreink

USA: Perbe fognák a plasztikterjesztőket

Szabó Norbert

Szórakozzon és tanuljon az Energiahivatal honlapján! Interaktív e-learning-alkalmazással bővült az oldal

Irányi Dániel

Káprázatos vízesések alakultak ki a híres ausztrál Uluru-sziklán

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben