20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

“Csavarják le a fűtést, ha segíteni akarnak Ukrajnának”

Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke Brüsszelben kijelentette, hogy az európaiak azzal segíthetnek a Vlagyimir Putyin elleni harcban, ha lejjebb csavarják a fűtést otthonaikban – írja a Guardian online kiadása nyomán a hirado.hu.

A Guardian beszámolója szerint Timmermans úgy fogalmazott, hogy “…ez nehéz. Átkozottul nehéz, de lehetséges. Meg tudjuk csinálni, és gyorsan meg tudjuk csinálni”.

“Csak bátorságra és kitartásra van szükségünk, hogy elérjük ezt a célt. Ha valaha volt ennek ideje, akkor az most van. Azt, hogy mennyi energiát fogyasztunk, a mi döntéseink határozzák meg, hogy mennyire vagyunk erősek az Oroszországgal szembeni reakciónkban”

– tette hozzá az Európai Bizottság alelnöke.

Fotó: MTI/EPA/Julien Warnand

További híreink

Mostantól magyar kormánybiztos felel Indonézia útdíjfizetési rendszeréért

Faragó Dániel

STOP LMBTQ- A Mi Hazánk idén is lefoglalta a felvonulás elől az Andrássy utat és más közterületeket

Faragó Dániel

Augusztus 20-án nincs vírus: az ünnepre való tekintettel minden korlátozást felfüggeszt a kormány

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben