12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Kárpát-haza Kiemelt

Délvideken (is) egyre inkább elszemtelenednek a migránsok

A topolyai községet sem kímélte meg az illegális bevándorlók érkezése és jelenléte – olvasható a Délhír.info oldalán.

Pár napja még az Andrástelke (Gornja Rogatica) településen lehetett észlelni a mozgásukat és rögtön “akcióba” is lendültek a hívatlan “vendégek”.

Az egyik helyi lakos, egy asszony elutazott Újvidékre,

a jövevények pedig úgyszólván rögtön elfoglalták a házát.

Miután a polgárok jelentették az esetet a rendőröknek, azok (furcsamód) gyorsan reagáltak és eltávolították a benyomuló illegális bevándorlókat, aki a helyiek elmondása szerint szörnyű rendetlenséget hagytak maguk után, amely – legenyhébben fogalmazva – civilizálatlanságukról tanúskodik.

A helyi lakosság ugyanakkor egységről tesz tanúbizonyságot: amint észreveszik, hogy a migránsok újabb csoportja érkezik, megpróbálják őket egy helyen tartani, majd azonnal értesítik a rendőrséget és követelik, hogy szállítsák el a bevándorlókat.

Legutóbb egy 24 fős csoport érkezett, amelyet a polgárok nyomására eltávolították: rendőrök kíséretében taxikkal Szabadkára szállították őket.

A szabadkaiak minden bizonnyal rendkívül “hálásak”. El lehet képzelni, hogy mennyire boldoggá tette őket a “csoport” érkezése.

(Forrás: delhir.info – Fotó: mojabackatopola.rs)

További híreink

Úzvölgyi botrány: a Mi Hazánk tiltakozik a román ügyészségi döntés ellen

Kemény János

Kína “globális közkinccsé” tenné a vírus elleni oltóanyagot

Dunai Tibor

Megnyílt a kutyahúsfesztivál a kínai Julinban a koronavírus-járvány ellenére

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen