3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld

Deviancia, drogok, uzsora Tiszaföldváron – a Mi Hazánk a polgármesterhez fordult

Nyílt levélben fordult Hegedűs Istvánhoz, Tiszaföldvár polgármesteréhez a Mi Hazánk Mozgalom Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. választókerületi elnöke, hogy olyan problémák orvoslását kérje számon, mint a deviáns viselkedésformák vagy a drogfogyasztás.

Szabó Bettina úgy fogalmazott, Tiszaföldvár város honlapján mindenki számára elérhető az a megalapozó vizsgálat, mely 2016-ban készült, és melyben már akkor is megjelentek a helyi problémák, melyek nagy része mindennapjainkra is jellemzők.
– Így például az 5 szegregátum, a deviáns viselkedésformák, drogfogyasztás, a gyakoribbá vált bűnesetek száma, a közbiztonság nem megfelelő szintje, illetve az uzsora – sorolta a párt helyi elnöke, aki hangsúlyozta, a lakosok által észlelt problémák lassan már mindennapossá válnak a településen.
–  Kérem, tudassa velem illetve a tiszaföldvári lakosokkal, milyen intézkedések történtek ezen esetek felszámolására illetve milyen eredménnyel jártak az esetlegesen megtett intézkedések – írta a polgármesternek szánt levélben Szabó Bettina.

 

(A kép illusztráció- Fotó: AP)

További híreink

Drogbirtoklás miatt őrizetbe vették Moszkvában az amerikai kosarast

Irányi Dániel

Borsodi “kiccsalád” árulta a kristályt az érdeklődőknek

Irányi Dániel

Valódi munkaalapú, organikus társadalmat építene a Mi Hazánk

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben