19.3 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírek

Drogtesztet lengetett be a Mi Hazánk a politikusoknak + Videó

Szúrópróbaszerűen.

A meglepetés erejére alapozó, szúrópróbaszerű drogtesztet vezetne be a parlamenti képviselőknek, kormánytagoknak és polgármestereknek a Mi Hazánk Mozgalom – írja a HVG.

Apáti István, a párt politikusa, független országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján elmondta:

még a nap folyamán eljuttatják Kövér László házelnökhöz erről szóló kezdeményezésüket.

A képviselő szerint beszédes lesz, hogy a javaslat mellé áll-e az Országgyűlés elnöke, ahogy az is “fél beismerés”, ha egy képviselő a mentelmi jog mögé bújva kerüli ki a vizsgálatot.

Az önkormányzati kampányban megjelent ügyekre (l.: Borkai-ügy, Lackner-ügy) utalva “kokainkormányról” és “kokainbaloldalról” beszélt az ellenzéki politikus, aki azt hangsúlyozta: komoly jellemhibára utal a kábítószer-élvezet, és felveti a kérdést, hogy az adott közszereplő ellen tud-e állni más csábításnak, például a korrupciónak.

Apáti István a sajtótájékoztatón felmutatta a közlése szerint friss, hat kábítószer-komponens esetében is negatív drogtesztjét.

(HVG)

További híreink

Trianon revíziója szerb és koreai szemmel

Szabó Norbert

dr. Fülöp Erik: “Örülök, hogy elindult ez a folyamat”, törlik az állatszaporítók hirdetéseit

Kiss Albert

Kettőskeresztet állított a Mi Hazánk (+videó)

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben