2.5 C
Budapest
2020. november 30., hétfő
Magyar Jelen
Belföld

Dunába fulladt egy horgász Vácnál

Egy 61 éves férfi és a társa Vác közelében tartózkodtak a Dunán, amikor a nem túl jó állapotban lévő csónakjuk váratlanul felborult ŧ írta a Bors.

lap szerint egyiküket még élve ki tudták menteni, a másikuk sajnos már csak holtan került elő.

“Nagyjából egy kilométerre lehettem a parton, amikor a baleset történt, így esélyem sem volt odamenni segíteni. Nagyon gyorsan elmerültek, de egy kajakos még időben érkezett, és sikeresen kimentette az egyiküket. A 61 éves csónaktulajdonost elsodorta a folyó, a rendőrök csak jóval lejjebb tudták kihúzni a vízből” – nyilatkozta a Borsnak Tolnay Zoltán, aki éppen a váci kompon teljesített szolgálatot.

Miután az áldozatot a rendőrök kimentették a vízből, visszavitték a Váccal szemköz­ti tahitótfalui kompkikötőhöz. Egyelőre nem tudni, hogy mitől borultak fel a csónakkal, arról viszont többen is beszéltek a Borsnak, hogy a Duna azon szakasza a kiszámíthatatlan áramlatok miatt nagyon veszélyes.

Fotó: mapio.net

Kapcsolódó híreink

Egy emberként küzd a település Vattán a felső tagozat megmaradásáért, Tállai András válaszra sem méltatja őket

Kiss Albert

Jászberény és Budai Lóránt, kifogyhatatlan téma

Dunai Tibor

A DK az LMBTQ-propaganda mellett a XV. kerületben (is)

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben