13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Egy év alatt se tűzte napirendre a Fidesz a trianoni békediktátum hatályon kívül helyezéséről szóló törvényjavaslatot

A Fidesz egy év alatt sem volt hajlandó megtárgyalni a trianoni békediktátum hatályon kívül helyezéséről szóló törvényjavaslatunkat még a bizottságban sem, pedig erre normál esetben harminc napjuk lenne a házszabály szerint – hívja fel a figyelmet a kormánypárt mulasztására Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

Immáron egy teljes éve vár tárgysorozatba vételre a Mi Hazánk törvényjavaslata a trianoni békeszerződés becikkelyezéséről szóló 1921. évi XXXIII. törvény hatályon kívül helyezéséről.

“Persze a koronavírusra mindent rá lehet fogni, és így legalább nem kellett kivonulniuk, ahogyan tették azt még 1990-ben”

– írja Dúró Dóra, aki korábban egy sajtótájékoztató keretében szimbolikusan már elégette a békediktátumot, méghozzá Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulóján.

Ismét rá kellett döbbennünk, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely nem nyugszik bele ebbe a gyalázatba, és valóban kiáll a határon túli magyarokért. Az önfeladás nem vezet eredményre, nincs hova hátrálnunk: vesszen Trianon!

– zárja sorait a párt elnökhelyettese.

A Fidesz egy év alatt sem volt hajlandó megtárgyalni a trianoni békediktátum hatályon kívül helyezéséről szóló…

Közzétette: Dúró Dóra – 2021. március 1., hétfő

További híreink

Hun férfi koponyája alapján készült arcrekonstrukciót lepleztek le

Dunai Tibor

Túlárazva vették a rendőrségnek, de Szijjártónak is megtetszett, így hát repked a helikopterrel

Irányi Dániel

Óriásplakát-kampányt indított a Mi Hazánk: Se Gyurcsány, se Orbán, se CEU, se Fudan!

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben