2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Hírek Külföld

Egy férfi Torontóban vödörnyi ürülékkel öntött le embereket

A torontói rendőrség letartóztatott egy 23 éves férfit, aki előző hét péntek és hétfő között három alkalommal is folyékony ürülékkel öntött le embereket a kanadai városban

Már harmadik alkalommal csapott le négy napon belül, mire sikerült elfogni.

A torontói rendőrség letartóztatott egy 23 éves férfit, aki előző hét péntek és hétfő között három alkalommal is folyékony ürülékkel öntött le embereket a kanadai városban – jelentette a helyi sajtó. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az öt rendbeli, fegyverrel elkövetett testi sértéssel vádolt Samuel Opoku miért követte el a támadásokat.

A férfi először előző hét pénteken, helyi idő szerint délután öt órakor öntött le egy nőt és egy fiatal férfit a Toronto Egyetem egyik könyvtárában.

A beszámolók szerint odament az egyik asztalnál ülő emberekhez, majd rájuk borította a vödör tartalmát, amit a hatóságok folyékony ürülékként jellemeztek.

Másodszor a York Egyetem egyik könyvtárában támadt, vasárnap. Akkor egy nő és egy férfi volt az áldozat. Harmadik alkalommal már az utcán öntött le egy fiatal nőt, egy egyetem közelében. A hétfőn, helyi idő szerint éjfél előtt történt támadás után a rendőröknek sikerült megtalálniuk a vödröt, amiben az ürülék volt.

Opokut végül kedden, helyi idő szerint este hat órakor tartóztatták le.

(24.hu)

További híreink

Telefont lopott a drogos, a parlamenti képviselő visszaszerezte

Avar Álmos

Cseh mintára biztosítaná a fegyverviselési jogot a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A Mi Hazánk minden eszközzel megakadályozza a munkásőrség visszetérését

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen