28.1 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
BűnügyHírek

ELFOGATÓPARANCS ALAPJÁN KÖRÖZÖTT SZEMÉLYEK: ÁLLATKÍNZÁS

Öt ember ellen adott ki valamelyik magyarországi rendőrkapitányság elfogatóparancsot állatkínzás miatt. Egy nő is van köztük. 

A listán szereplő 4 férfiből kettő külföldi és egyikükről sem tett közzé fényképet a rendőrség a körözött személyek listáján. A cellei születésű, német Schmidt Hans Vernert 2016 óta nem találják. Az 57 éves férfi ellen a fonyódi rendőrkapitányság adott ki körözést. A nigériai Sansom Robert Eric Londonban született 1967. május 15-én. 2016 augusztusa óta szerepel a körözött személyek listáján, mert a józsefvárosi rendőrség szerint állatkínzást követett el. A három magyar állatkínzóról viszont van fotó. Egyiküket, a 25 éves Rontó Jánost a békéscsabai rendőrök keresik. A másik két embert viszont a várpalotaiak szeretnék megtalálni évek óta. Feltehetően egy ügy két gyanúsítottjáról van szó, mivel napra pontosan ugyanakkor kerültek fel a listára.

Róluk személyleírást is közzétettek. A 36 éves Kalocsai Zsolt 171-175 cm magas, 80 kg körüli, vékony, barna rövid hajú, barna szemű férfi, akinek a bőre himlőhelyes. Pap Elektra pedig egy 176-180 cm magas, vékony, barna hosszú hajú, 22 éves nő.

A rendőrök azt kérik, hogy aki felismeri a rendőrség oldalán elérhető fotókon látható személyek valamelyikét, vagy ráismer valakire a környezetében azok közül, akiről nincs fotó, azonnal jelentkezzen.

FORRÁS: POLICE.HU

További híreink

Görögország elesett- kijárási tilalom lépett életbe Krétán

szilardkrebsik

Mostantól a Lego csakis “gendersemleges” játékokat árul

Irányi Dániel

Rendkívüli: lövések dördültek a déli határon

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben