21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Elképesztő, hogy szabadlábon védekezhetnek a lyukóvölgyi támadók

Egészen elképesztő, hogy a hatóság ismét bűnözőket engedett szabadon, nemrég ugyanis megszüntették egy lyukóvölgyi rablópáros előzetes letartóztatását. Információim szerint a feltételezett elkövetők saját portáján támadtak meg egy hölgyet Lyukóvölgyben. Megütötték, kutyát uszítottak rá majd elvették a fényképezőgépét, amin a sértett rögzítette az eseményeket- emlékeztet közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke. Alább a folytatás.

Nagyon rossz üzenete van az ilyen enyhe bánásmódnak, amely ahelyett, hogy elvenné a bűnözők kedvét még lovat is ad alájuk. Így hiába a sikeres rendőrségi felderítés és elfogás, nincs retorzió.

A Mi Hazánk álláspontja szerint ahhoz, hogy csökkenjen a hasonló erőszakos bűncselekmények száma és élhetőek legyenek településeink, az ügyészségnek és a bíróságnak is az elrettentés eszközét kellene alkalmaznia.

Sajnos azonban azt látjuk, hogy ez rendszerszintű problémája az igazságszolgáltatásnak és számtalan hasonló esetet lehetne felsorolni. Érvényesíteni kell azt az elvet, hogy ne a bűncselekmény elkövetőinek legyenek fontosabbak a jogai, hanem a tisztességes, törvényt betartó állampolgároknak, az áldozatoknak!

További híreink

Kőkemény üzenet a DK-tól Fekete-Győrnek: “Gyurcsány marad és megkerülhetetlen”

Szabó Norbert

P. Mobil koncerttel érkezik Magyarország legnagyobb majálisa

Faragó Dániel

Elveszti frekvenciáját a Klubrádió

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen