27.2 C
Budapest
2022. július 5., kedd
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

Ellentüntetésére mozgósítják a cigányokat szerte az országból Jászapátiba

A cigánybűnözés ellen tart erődemonstrációt Jászapátiban július 25-én a Mi Hazánk, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom, de a rendpárti gyűléssel szemben ellentüntetést jelentett be Jászapáti Roma Nemzetiségi Önkormányzata. Szerte az országból mozgósítják, sőt a választásokhoz hasonlóan szállítják is a cigányokat az ellentüntetésükre, melyet a rendőrség tudomásul vett.

A korábban még Jászapáti Cigány Kisebbségi Önkormányzat nevet viselő, de ma már magukat nem kisebbséginek érző szervezettel szemben

azt üzeni a Mi Hazánk: nem lehetünk cigányország!

Magyarország a magyaroké! A cigányság népességrobbanásával, generációnkénti megduplázódásukkal, a megélhetési gyermekvállalással párhuzamosan fokozódik a cigánybűnözés is, amely ellen zéró toleranciát, csendőrséget, szibériai bérrabtartást és hasonlóan markáns javaslatokat fogalmaz meg a Mi Hazánk Mozgalom.

Csak statikus demonstrációt engedélyezett a rendőrség a Mi Hazánk, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom számára július 25-én 15 órára Jászapáti Vásárterére, betiltva a rendpárti felvonulást a cigánybűnözők érzékenységére hivatkozva minden útvonalon. Láthatóan létrejöttek a gyülekezési no-go zónák hazánkban, ahol nem lehet felvonulni a közbiztonságért, mert az a cigánybűnözőket zavarja. Sőt több statikus bejelentésünkre is tiltással válaszolt a rendőrség, a magunkfajtákat csak a külvárosba engedve, a fideszes polgármester hivatalának közelébe nem. A tiltások Pócs János, a Fidesz országgyűlési képviselőjének nyomására történtek, akinek a kádári időket idéző Facebook-bejegyzése szerint a városközpontban nem tűrhető meg egy ilyen demonstráció. Jellemző, hogy a cigányok városközpontban megtartható rendezvényével szemben nincs fenntartása a Fidesz képviselőjének.

A Jászság fővárosának önkormányzati képviselőjeként, a Mi Hazánk jászsági választókerületi elnökeként Dobrán Gyula és a Mi Hazánk Jászapáti Szervezete hívására, segítségkérésére vállalunk vasárnap szolidaritást a Jászság nyugodt életre vágyó, megfélemlített lakosságával, alapításkori jelszavunk szellemiségében:

minden magyar felelős minden magyarért!

-írja közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Meghalt Peter Sutcliffe, a yorkshire-i hasfelmetsző

Varga Lilla

32 év után lettek meg az elrabolt fiúk

Kiss Albert

Emberkereskedelem, pénzmosás, futtatás – a rendőrök két férfit fogtak el (+videó)

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen