22.7 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Eltörte a kezét, mert nem akart a gyerekeivel focizni

A Debreceni Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ellen a feldühödött férfi ellen, aki a lakásuk közelében megütött egy kiskorút, amiért ő és barátai nem akartak futballozni a gyerekeivel. A vád szerint a kiskorú sértett barátjával 2019. február 3-án, kora délután, Debrecen belvárosában egy játszótéren volt, harmadik társukat várták. 

Ekkor ment oda hozzájuk a vádlott két kiskorú gyermeke és őket focizni hívták. A kiskorú sértett és társa a gyerekeket udvariasan visszautasította, nem akartak futballozni. Ezt látva a két kiskorú édesanyja ideges lett, szidalmazni kezdte a sértettet és társát, majd felment gyerekeivel együtt a közelben lévő lakásukra, ahol elpanaszolta a történteket az otthon tartózkodó, ittas férjének.

A hallottak miatt a vádlott ugyancsak ingerült lett, az utcára sietett és a játszótérről távozó társaságot szidalmazta, veréssel fenyegette. A vádlott a leghátul haladó kiskorú sértettet utolérte, rátámadt, őt egy alkalommal, nagy erővel, a felső testén megütötte. A sértett védekezésként maga elé tartotta a jobb kezét, ezért a vádlott ütése a jobb kezét és a bal vállát találta el, amelynek következtében a jobb kéz középcsontja eltört. A sértett ezáltal nyolc napon túli, ténylegesen hat hét alatt gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A Debreceni Járási Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A tárgyalás mellőzésére irányuló vádiratban a járási ügyészség indítványozta, hogy a járásbíróság az iratok tartalma alapján, tárgyalás lefolytatása nélkül a vádlottal szemben pénzbüntetést szabjon ki – írták honlapjukon.

További híreink

“Ez már az?” – a volt egészségügyi miniszter szerint igen: itt van a hatodik hullám

Faragó Dániel

Egy négyéves kislány elveszett az esőerdőben, napokig gyümölcsön és a folyó vizén élt

Szabó Norbert

Cserháthalápon rend van, mert nincs más opció – interjú a Mi Hazánk alelnökével

janositamas

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben