34.7 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekHumor

“Ez a vég kezdete”(bejutott a Mi Hazánk): videón az évtized liberális rettegésorgiája

“Fasiszták ezt az országot soha fel nem virágoztatták, fejlődő pályára nem állították” – brummogta Kuncze maci az ATV Civil a pályán műsorában.

A volt belügyminiszter szerint a Mi Hazánk nagyon- nagyon veszélyes és fasiszta. Kuncze Gábor arra nem tért ki, hogy az ő belügyminisztersége idején Budapesten mindennaposak voltak a bűnszervezetek leszámolásai. Robbantások, nyílt utcai lövöldözések, eltűnt emberek, drog, prostitúció, egyszóval minden, ami a liberális “rendből” és a kommunista rendszer kiszolgálásából következik.

Kuncze Gábor “fasisztái”

A műsorban Póta György, a szélsőségesen oltáspárti gyermekorvos azon hüledezett, hogy hogyan lehet egy olyan pártnak ennyi szavazója, aki még a Fidesznél is nemzetibb. Számára ez felfoghatatlan.

“Van rá igény” – kezdte a klasszikus vicc ismert elemével Szakonyi Péter, aki egyébiránt egy számokkal dolgozó gazdasági újságíró, de itt semmilyen objektivitás nem befolyásolta.

“Most van ez a formáció…vagy nem tudom? Pártnak nevezzem? Olyan érdekes volt nézni ezt a vezéralakot, valamilyen Elődöt, ott melengette a kezében a pezsgőt”

– picsogott dadogva Szakonyi.

Itt pedig Novák Előd “bűne”

Krúg Emília műsorvezetőként meg is jegyezte, hogy érez (Szakonyi hangjában) egy kis lekicsinylést. Majd a tények kedvéért hozzátette, hogy a Mi Hazánk sokkal kevesebb erőforrással rendelkezett a balliberális ellenzéknél és önerőből jutottak el idáig.

“Csak az a kérdés, hogy ez (a Mi Hazánk bejutása) a kezdet vége, vagy a vég kezdete”

– licitált rá az ajvékolókra Zamecsnik Péter, a szintén független és elfogulatlan ügyvéd, majd azzal a lendülettel fasisztának, nácinak és nyilasoknak nevezte a Mi Hazánk parlamentbe jutott képviselőit.

Krúg azért még remegő hangon, Szakonyi szakértőre pillantva megkérdezte : az ilyen pártok a Parlamentben azért csillapodnak ugye? Szakonyi nem bírt Emíliával, megnyugtatni szemmel láthatóan nem tudta, de ismét megerősítette korábbi őrültségeit.

“Teljességgel elfogadhatatlan, hogy egy náci párt ül a Parlamentben, akármennyi szavazója is van”

– rettegett a díszzsebkendős újságíró, miközben tudálékosan ráncolta homlokát.

15 évvel ezelőtt a Jobbikkal kapcsolatban nagyon hasonló hangokat hallatott a liberális elit, aminek a vége áttörő siker lett. A Jobbik ugyan azóta elbukott, de nem emiatt.

Médiatörténeti percek az ATV-n:

További híreink

Facebook: Politikai bosszú a Mi Hazánk Ifjai ellen – a magyar kormány haladéktalanul tegyen lépéseket!

Varga Lilla

Közösen ítélte el Izrael annexiós terveit Németország, Franciaország, Egyiptom és Jordánia

Dunai Tibor

Hamarosan véget ér a nemzeti régiók védelmében indított aláírásgyűjtés

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben