22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Hírek Humor Kiemelt

Ezt már direkt csinálja- MZP Buzinkay Györgyöt nevezné ki LMBTQ miniszternek

Könnyen lehet, hogy a baloldal győzelme esetén a felálló új kormány eddig nem látott minisztériumokat is létre fog hozni – az egyik ilyen az LMBTQ minisztérium lehet. Erről biztos információk még nem láttak napvilágot, de több lap is arról ír, hogy kreálnak egy olyan pozíciót, ami a deviáns életmódot élő emberek jogai felett hivatott őrködni.

Egybehangzó értesülések szerint az LMBTQ gondok Márki-Zay leendő kormányában egy bizonyos Buzinkay György vállát fogják majd nyomni- minden hasonló kétes ügynek ő lenne a koordinátora, kezelője.

Buzinkay gyakorlati tapasztalatait nem vizsgáljuk, de elméletben már minden rendellenességgel találkoznia kellett, hiszen évek óta ő a Momentum első számú homoügyi szakpolitikusa.

Buzinkay áprilisban egyéniben is megméretteti magát, miután az előválasztáson Pest megyei 3-as számú körzetében legyőzte a jobbikos Pál Gábort. Arról a Pálról van szó, aki korábban azt nyilatkozta, hogy már tükörbe se tudna nézni, ha összefogna Gyurcsányékkal. Ehhez képest az előválasztáson őt éppen a DK támogatta Karácsony és Fekete-Győr manökenjével szemben. Pál végül ebben a pávatáncban alulra került, így mostanra már szorosan Buzinkay, mint a közös baloldali jelölt mögött áll.

Azt nem tudhatjuk, hogy Pál Gábor a tükör előtt mit lát, de Buzinkayról jónéhány sokat sejtető kópia kering.

Márki-Zay Péter február 25-én Szentendrére látogat, Buzinkay György kinevezését várhatóan itt jelentik majd be a nyilvánosság számára. 

Márki-Zay-nak közel sem ez az első unortodox kampányhúzása, a teljesség igénye nélkül:

-Emlékezeteset alkotott TikTokon.

Márki-Zay és a TikTok

-Messiásnak képzelte magát Londonban.

-Indiai szemműtéteket vizionált.

-Sorsolással akarja eldönteni a közös listát.

-A vírus áldozataira és a fogyatékosokra is degradáló megjegyzést tett.

A baloldal elemzői szerint még az is megtörténhet, hogy a bukdácsoló Csongrád megyei polgármester a saját választókerületét sem tudja majd megnyerni. Az biztos, hogy áprilisig sok idő van és MZP tarsolyában is akad még néhány nagyszerű manőver. Mi résen leszünk!

További híreink

A nyugodt utazásért indít szolgálatot a MÖM

Faragó Dániel

Hatalmas probléma a családon belüli erőszak Magyarországon

Szabó Norbert

Sikeresen tesztelték a korszerűsített légvédelmi rakétarendszert Izraelben

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen