31.5 C
Budapest
2021. június 23., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Fejsze, karó, macséta: idegállapot Őrhalmon

A balassagyarmati rendőrök négy férfit és két nőt hallgattak ki gyanúsítottként, nem nevezték meg az elkövetők nemzetiségét.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság garázdaság és két rendbeli súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 51 éves férfi és három társa ellen, valamint garázdaság és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 27 éves férfi és egy 22 éves nő ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak május 2-án délután Őrhalom belterületén,

az utcán hangos szóváltásba keveredtek, melyet követőn bozótvágó késsel, fejszével és karókkal bántalmazták egymást.

A rendőrök a bejelentést követően az ellenérdekű feleket elfogták, a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók a 27 éves férfit, valamint az 51 éves férfit és annak további két társát őrizetbe vették.

(Police.hu)

További híreink

De hová tűnt Lázár János?

Kemény János

Mentősre támadt egy férfi Erzsébetvárosban – öt perc alatt elfogták

Szabó Norbert

Arcon ütötte a nőt, aki rászólt, hogy viseljen maszkot (videó)

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben