4.7 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Félelmében zsíroskenyeret kent a beteg néni a farkaslyuki betörőnek

Tízezer forinttal és karórával távozott a sorozatbetörő…

Felriasztotta a besurranó tolvaj 2019 februárjában a farkaslyuki családi házban lakó 77 éves beteg asszonyt. Amikor a nő kérdőre vonta a betörőt, hogy mégis mit keres a lakásában, a vádlott közölte, hogy éhes, és felszólította, hogy készítsen neki ennivalót.

Az idős asszony félelmében nem mert ellenszegülni. Kent egy zsíroskenyeret a betörőnek, aki eközben átkutatta a lakást, és magához vett egy női karórát, egy műbőr pénztárcát és tízezer forintot. Áldozata közben becsomagolta az ételt, amit azzal adott át, hogy “akkor egye meg”.

A vádlott ezután távozott, de még felszólította a sértettet, hogy ne merjen szólni a rendőröknek. A zsíros kenyeret a rendőrség közleménye szerint ezután egy kóbor kutyával etette meg.

Az idős asszony nagyon megijedt, és tényleg nem szólt a rendőröknek, csak a fiát értesítette.

A vádlott aztán februárban még több családi házba betört Farkaslyukban és Ózdon, mielőtt lebukott volna. Az ügyészség börtönbüntetést, valamint vagyonelkobzást indítványozott a letartóztatásban levő vádlottal szemben. (ugyeszseg.hu)

Szibériai bérrabtartás? Nem. A sorozatbetörő egy kellemes magyar büntetés-végrehajtási wellness intézményben kipiheni a fáradalmait napi háromszori étkezés plusz gyümölcs és zöldség elfogyasztása közben.

További híreink

A YouTube is a Facebook nyomdokain?

Kemény János

Stummer az új Vadai

Faragó Dániel

Orbán-karikatúrával reklámoznak egy szlovák tűzijátékot

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben