17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Humor Kiemelt

Friss hír: a Jobbik elnöksége megerősítette a néppárti politika helyességét

„A Jobbik országos elnöksége mai ülésén megerősítette az eddigi néppárti politika helyességét” – írja Facebook-oldalán Jakab Péter.

Jakab szerint azok, akik a korábbi Jobbik szavazóit keresik rajtuk, „a régi Jobbik szélsőségektől sem mentes hangját akarják viszonthallani”.

A Jobbik azonban nem kíván letérni a párt elnöksége által kijelölt néppárti útról, és nem kíván letérni az összefogás útjáról sem. Vissza fogjuk szerezni azokat a jobbikos és baloldali szavazókat is, akiket a közös miniszterelnök-jelölt megszólalásai elriasztottak az egységes ellenzéktől

– szúrt oda ismét Márki-Zay Péternek Jakab Péter, aki már a választás éjszakáján is keményen kritizálta a miniszterelnök-jelöltet.

A bukott politikus hozzátette: készen állnak arra, hogy kivezessék az országot a válságból.

(index nyomán)

További híreink

Novák Előd: Ki kell terjeszteni a fegyverviselési jogot (videóval)

Faragó Dániel

Találtak két új fertőzöttet Németországban

Kemény János

Pillantás a tükörbe – Jelenczki István Trianon filmje

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen