3.7 C
Budapest
2022. november 30., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy

Gumilövedékes pisztollyal támadtak az apára és lányára

A nyomozók négy jászapáti férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy jászapáti lakos tett bejelentést a rendőrségen, miszerint 2021. április 17-én, a késő délutáni órákban egy személygépkocsi állt meg a házuk előtt, melyből férfiak szálltak ki, és szidalmazni kezdték őt és családját – tette közzé a police.hu.

A beszámoló szerint

ezt követően a lakóház udvarára bementek, majd a bejelentőt és a lányát egy gumilövedékes pisztollyal lábon lőtték, majd a helyszínről eltávoztak. A sérült férfi mentőt hívott, akit a lányával együtt kórházba szállítottak.

Elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az azonnali rendőri intézkedés, és az elvégzett adatgyűjtés eredményeként a Jászapáti Rendőrőrsre előállításra került négy jászapáti férfi, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A jogsértők egyikének lakóhelyén megtartott kutatás során megtalálták a forgótáras gumilövedékes gáz-riasztó pisztolyt, mely a hozzá tartozó lövedékekkel együtt lefoglalásra került.

A Jászberényi Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

(Fotók: police.hu)

További híreink

Mi Hazánk: az amerikai támogatások elfogadása felér egy hazaárulással

Kemény János

Egerben így köszöntötték az adventi időszakot

Kemény János

“A 2023-as ülésszakon jóváhagyjuk a NATO-csatlakozást”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben