19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Gyerekek a pécsi Pride-on – a Mi Hazánk feljelentést tett (videó)

– A Mi Hazánk Mozgalom elkeserítőnek tartja, hogy a magát kereszténynek és nemzetinek tartó Fidesz kormányzásának 11. évében már arról beszélhetünk, hogy nemcsak hazánk fővárosának utcáin vonulnak a deviánsok, hanem már vidéken is, ugyanis az elmúlt hétvégén tartották meg az úgynevezett pécsi Pride-ot, tehát úgy tűnik, csak kommunikációs szinten folyik a harc az LMBTQ-lobbi ellen. Határozott véleményünk, hogy sem Budapesten, sem Pécsen, de sehol az országban ennek nincs helye, és amikor a Mi Hazánk bejut a parlamentbe, ígérhetjük, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy ilyen felvonulások többet ne lehessenek – fogalmazott Lantos János, a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltje. 

– Addig is viszont van tennivalónk, ha már a nyár folyamán óriási vita volt a pedofil-törvényről és annak kiegészítéséről, felháborodással vettük tudomásul, hogy a pécsi felvonuláson gyermekek is részt vettek, és ha már a rendőrség hivatalból nem indított eljárást, sőt, inkább a hazafiakat vegzálta, ezért a nevezett törvényre hivatkozva a Mi Hazánk Mozgalom feljelenti a szervezőket – folytatta, majd ismertette a jogszabály idevonatkozó részeit, és bemutatta a felvonuláson készült fotókat.

– Elvárjuk a rendőrségtől, hogy szerezzen érvényt a törvénynek, és büntesse meg azokat, akik a gyermekek testi és lelki biztonságát, fejlődését veszélyeztetik, mert az abnormalitás attól még nem lesz normálitás, ha azt hangosan harsogják, ha provokatívan vonulnak. Ők maguk mondják el oly sokszor, hogy a szexualitás magánügy, akkor tartsák is ehhez magukat, ne csináljanak belőle közügyet, ne vigyék az utcára, és legfőképpen ne rontsák meg gyermekeinket, mert ezt nem fogjuk hagyni, az ellenállás nem szűnik meg addig, míg el nem tűnnek utcáinkról a beteges, deviáns, gyermekeinkre veszélyes ideológiák, amilyen az LMBTQ-ideológia is – zárta gondolatait Lantos.

További híreink

Ezeket a plakátokat tették ki Budapesten az Index újságíróiról

Avar Álmos

Ismét munkába állt Győr polgármestere

Dunai Tibor

Drágábbnak tűnik a bevásárlás egy osztrák Lidlben, mégis a magyarok járnak rosszabbul

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben