17 C
Budapest
2020. október 27., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Gyúrunk?

A Debreceni Törvényszék előtt folyamatban lévő ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egyebek mellett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a 47 éves debreceni személyi edző ellen.

Tricepszre megy

Az edző úr 2018-ban társától több kilogramm, amfetamin tartalmú kábítószert vásárolt meg és azt társaival  ledarált koffein tablettával keverve kiadagolta. A több száz adag kábítószert a férfi társaival Debrecenben, többek között egy edzőteremben illetve annak parkolójában értékesítette.

Van ott még, ahonnan ez jön

A letartóztatott férfi lakásán további kábítószereket foglaltak le. A házkutatás során a férfi lakásában, és az autóban, amit használt, olyan teljesítményfokozó és potencianövelő tablettákat, valamint injekciókat találtak, amelyek forgalomba hozatali engedéllyel nem rendelkeztek. A vád szerint a terhelt ilyen egészségügyi termékek értékesítésével is foglalkozott.

(MTI)

Kapcsolódó híreink

Két járókelőt is kirabolt a kerepesi útonálló

Avar Álmos

A kétoldalúan elrendelt határnyitások véget vetnek a közös európai piacnak

Dunai Tibor

Cipőért, parfümért ölt

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben