5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Ha Varga-Damm megy feláll a Veszprém megyei Jobbik?

Ahogy korábban írtuk az Országgyűlési képviselői mandátumának visszaadására szólította fel Varga-Damm Andreát a Jobbik vezetése; amennyiben ennek 24 órán belül nem tesz eleget, kezdeményezik kizárását a frakcióból – áll a párt elnökségének szerda esti közleményében. Erre reagálva a veszprémi szervezet kilátásba helyzete, ha ez megtörténik feloszlathatják magukat – áll a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményükben.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprémi Szervezete kitart Dr. Varga-Damm Andrea mellett. Aktív tagja a helyi szervezetünknek, támogatjuk munkájában. Kizárása esetén a veszprémi szervezet sorsáról fogunk dönteni hamarosan.

Tisztelettel:

Kovács Rajmund elnök, önkormányzati képviselő
Jobbik Veszprémi Szervezet

Elemi.hu

További híreink

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

Ezt is megéltük: Jobbikból a DK-ba – nem is akárhogy

Magyar Jelen

A jobbikos Szotyori-Lázár szerint “Butaházy” köztörvényes bűnöző

Horváth Tamás

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben