33.3 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

Hajánál fogva rángattak végig egy nőt Pápa közelében a 83-as főúton – videóval

Október 18-án felkerült a Facebookra egy felvétel, amin egy férfi rángat végig a hajánál fogva egy nőt a 83-as úton.

A posztoló szerint a nő az életéért könyörgött, segítségért kiáltozott és félelmében össze is vizelte magát. Az úton átrángatta a férfi a nőt, de egyetlen egy autó sem állt meg, hogy segítsen neki.

Kiváló példa arra a legendás és sokat emlegetett családszeretetre:

Az Index.hu megkereste a Veszprém megyei rendőrséget a felvétellel kapcsolatban. Kérdéseikre a rendőrségtől mindössze egy szűkszavú válasz érkezett:

Megkeresésére hivatkozva tájékoztatjuk, hogy az ügyben a Pápai Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás. További információt nem áll módunkban adni.

Sajnos az ehhez hasonló deviáns és agresszív viselkedés egyre jellemzőbb lett az utóbbi harminc évben Magyarországon a cigányság körében. Hiába öntik az integrációba a milliárdokat, amíg cigányság vezető rétegeivel karöltve a pénzt ellopják, és mind a kormánypárt, mind a baloldal csak olcsón megvehető szavazatokként tekint a romákra, addig nem javulhat a helyzet. Csak a társadalmi normák szigorú betartatásával és a cigányságon élősködő bűnözők, drogdílerek és uzsorások rács mögé zárásával lehet esély a szebb jövőre.

Vajon mit gondolhat erről a kormánypárti szaksajtó? Van egy tippünk:

(Index.hu nyomán)

További híreink

Varázsdohányt árult a Bosnyák téren a zseni

Dunai Tibor

A MÖM hatékony ellenszere a “c-típusú” lakásfoglalóknak

Faragó Dániel

Akció az orvosokért és ápolókért + videó

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben