1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

Halasztást kapott a bűnöző a fegyházba vonulása előtt, ezt alatt öt bűncselekményt követett el

Egy hónapra elrendelte annak a 41 éves szekszárdi férfinek a letartóztatását, aki a legutóbbi fegyházbüntetésének végrehajtására kapott halasztás időtartama alatt újabb öt bűncselekményt követett el.

Az elkövető 2019 októberében egy szekszárdi drogériából lopott kozmetikumokat, decemberben ittasan, vezetői engedély nélkül vezetett, majd 2020 februárjában kettő alkalommal Bátaszéken, egy további esetben pedig ismét Szekszárdon tulajdonított el értékeket. Mindezeken túlmenően a vezetése során vele szemben intézkedő rendőröknek egy ismerőse személyes adatait diktálta be, hogy mentesüljön a felelősségre vonás alól.
A nyomozó hatóság három rendbeli lopás vétsége, valamint lopás bűntette, ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége és hamis vád vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként a férfit.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság 2020. február 13. napján vette őrizetbe a gyanúsítottat, akit legutóbb 2019 decemberében – szintén vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt – különös és többszörös visszaesőként jogerősen 2 év 1 hó fegyházbüntetésre ítélte a bíróság. A terhelt a megalapozott gyanúval érintett újabb cselekményeit a szabadságvesztés végrehajtására engedélyezett három hónap halasztás tartama alatt követte el.

További híreink

Idegesítette a harangszó – ezért gyújthatta fel a templomot Tiszakécskén egy fiatal

Faragó Dániel

Nem eltűnt, hanem gyermekeket terrorizált Dzsesszika

Irányi Dániel

“Elkövető életmódot” élő utas támadta meg a sofőr segítségére siető férfit az Örs vezér terén

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben