14.1 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírek

Harcoljatok! – megjelent a Kárpátia új albuma

Korábban írtunk róla, hogy a Kárpátia zenekar új albumot jelentetett meg Csatazaj címmel. Most az összes dal elérhető, többek között a legnagyobb videómegosztón. 

A zenekar eredetileg úgy tervezte, hogy az album megjelenése már egybeesik a koncertek és egyéb tömegrendezvények kötöttségek nélküli látogatásával. Az első dal egy szurkolói, lelátói induló, amely a Harcoljatok nevet kapta.

A részben hazai rendezésű labdarúgó EB kezdetéig már csak hetek vannak hátra. A szűkített, véglegesített keret még nem került bemutatásra, azt már lehet tudni, hogy a magyar válogatott teltház előtt fog játszani. Az is biztos, hogy a helyszínen csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők jelenthetik azt a bizonyos tizenkettedik játékost.

További híreink

Németországi bordélyt üzemeltettek – Nyíregyházán fogták el őket (+videó)

Joó György

“A nyugodt karácsony záloga, ha az emberek beoltatják magukat”

Irányi Dániel

NATO-csapatok települhetnek Budapestre is

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben