2.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Három nap, három kifosztás, szorgos kis bűnözőt fogtak

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2020. augusztus 10-én 21 óra 50 perckor őrizetbe vették R. Csabát.

A 26 éves helyi férfi a gyanú szerint augusztus 8-án reggel a Zöldfa utcában kerékpározó idős asszony mellé ment, és a bicikli első kosarából kikapta a sértett táskáját, benne mobiltelefonnal, készpénzzel és személyes iratokkal.

Egy nappal később a Szent István körúton sétáló időskorúhoz kerékpározott a gyanúsított, és megfogta a táskáját. A biciklivel tovább haladva a sértett kezéből kiszakította táskáját, amiben személyes okmányok, szemüveg, és kulcscsomó volt.

Másnap a Reile Géza utcában tépte ki újabb áldozatának kezéből táskáját, amiben az időskorú személyes okmányai, készpénze és mobiltelefonja volt.

Az elkövető beazonosítása érdekében a térfigyelő kamerák felvételeit kielemezték a kecskeméti nyomozók. Látóterükbe került egy férfi, akinek beazonosításában a közterületi állomány segített. A közös munka eredményeként a járőrök elfogták a kifosztással gyanúsítható R. Csabát.

Elemi.hu

További híreink

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

Elfogyott a “kitartás” – a Momentum kecskeméti képviselője is Gyucsányékhoz igazolt

Faragó Dániel

“A Horthy freskónak maradnia kell” – Kecskeméten folytatódott a Fekete István Szabadegyetem

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben