17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy

Hat migráns kapott rendőri kíséretet Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket – írja a police.hu.

A Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2020. szeptember 9-én 16 órakor hat határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom külterületén. Ellenőrzésük során a férfiak közül négyen szír, ketten pedig palesztin állampolgárnak vallották magukat.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

(Forrás: police.hu – Fotó: illusztráció/MTI)

További híreink

A szegedi Csillagban marad Magda Marinko, a hidegvérű sorozatgyilkos

Varga Lilla

Encsi rendőrökre támadtak botokkal, baltákkal, koronavírussal fenyegetőztek

Kiss Albert

Szexuálisan zaklatott egy jemeni férfi egy nőt a budapesti orvosi rendelőjében

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen