7.1 C
Budapest
2021. április 12., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Határozott fellépést sürget a Mi Hazánk az ukránok újabb magyarellenes intézkedése ellen

A Mi Hazánk megdöbbenéssel értesült az ukrán állami sovinizmus újabb botrányos megnyilvánulása láttán: sajtóértesülések szerint ugyanis az ukrán törvényhozás olyan jogszabályt készül alkotni, amely megtiltja, hogy a középületek homlokzatán az ukránon kívül más nemzet zászlaját is ki lehessen helyezni, illetve meg akarják tiltani a testületi üléseken az ukrán himnuszon kívül minden más nemzet himnuszának eléneklését is – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Mi Hazánk Mozgalom.

A Mi Hazánk Mozgalom felszólítja a magyar kormányt és a külügyminisztert, hogy ezúttal végre határozottan lépjen fel az ukrán állam magyarellenes sovinizmusa ellen! – hangsúlyozzák.

A külügyminiszter álljon ki az ukrán állami sovinizmustól szenvedő határon túli testvéreink jogaiért és biztonságos mindennapjaikért.

-zárja közleményét a párt.

Magyarjelen.hu

További híreink

Árammal védi tulajdonát egy borászat Olaszliszkán, a helyi “romák” felháborodtak

Irányi Dániel

Czeglédy Csaba három emberét ítélték jogerősen börtönre

Dunai Tibor

Megkezdik hétfőn a Notre-Dame orgonájának restaurálását

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben