14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Határozott fellépést sürget a Mi Hazánk az ukránok újabb magyarellenes intézkedése ellen

A Mi Hazánk megdöbbenéssel értesült az ukrán állami sovinizmus újabb botrányos megnyilvánulása láttán: sajtóértesülések szerint ugyanis az ukrán törvényhozás olyan jogszabályt készül alkotni, amely megtiltja, hogy a középületek homlokzatán az ukránon kívül más nemzet zászlaját is ki lehessen helyezni, illetve meg akarják tiltani a testületi üléseken az ukrán himnuszon kívül minden más nemzet himnuszának eléneklését is – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Mi Hazánk Mozgalom.

A Mi Hazánk Mozgalom felszólítja a magyar kormányt és a külügyminisztert, hogy ezúttal végre határozottan lépjen fel az ukrán állam magyarellenes sovinizmusa ellen! – hangsúlyozzák.

A külügyminiszter álljon ki az ukrán állami sovinizmustól szenvedő határon túli testvéreink jogaiért és biztonságos mindennapjaikért.

-zárja közleményét a párt.

Magyarjelen.hu

További híreink

Egy hónap múlva napi tízezer lehet a fertőzésszám Magyarországon

Faragó Dániel

Szétszedték a boltokat a karácsony előtti hétvégén

Szabó Norbert

Meghalt 14 beteg és 1410-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben