17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

“Házibuli a kiccsaládnál”: karókkal, baltával és láncfűrésszel estek egymásnak a felek

A nyomozás adatai alapján 2022. január 15-én 8 óra 30 perc körül egy kaposkeresztúri családi ház udvarán két család, egy szilveszteri konfliktus folytatásaként összeveszett egymással – adta hírül a police.hu.

A vita tettlegességig fajult, mely során a családtagok a náluk lévő eszközöket, láncfűrészt, karót, baltát is felhasználva, ütötték-verték egymást.

A verekedés következtében mindnyájuknak 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett. A taszári körzeti megbízottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra négy személyt állítottak elő.

A nyomozók a 47 éves, az 52 éves, a 29 éves férfit és a 44 éves kaposkeresztúri nőt súlyos testi sértés kísérlete bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

További híreink

Megkéseltek két arabot Párizsban

Irányi Dániel

Miért hasznos a halálbüntetés?

Dunai Tibor

“Fiatal pár” kényszerítette prostitúcióra védtelen áldozatát

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen